afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Grijze minicontainer 120 liter Er zijn 2 producten

Grijze minicontainer 120 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Grijze minicontainer 120 liter

Een grote of een kleine grijze minicontainer, u vindt ze snel en eenvoudig in de webshop van Afvalcontainerkopen.nl. Wij hebben diverse maten afvalcontainers waaronder de grijze minicontainer 120 liter. De grijze minicontainer 120 liter is een perfecte afvalcontainer wanneer u niet al te veel afval produceert maar wel het gemak van een makkelijk verplaatsbare afvalcontainer wilt ervaren.

Lees meer »

 • Think MegaBini ontgeurder navulling
  Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder navulling

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Per 2 stuks verpakt. Houder apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor...

  Think MegaBini ontgeurder navullingNavulling membraan voor Think MegaBini houder voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke...

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

Grijze minicontainer 120 liter voor het verwerken van diverse soorten afval

De grijze minicontainer 120 liter voor het verwerken van diverse soorten afval is eenvoudig te gebruiken en dankzij de stevige handgreep en twee zwarte wielen kunt u deze plaatsen waar u maar wilt. De grijze minicontainer is niet alleen geschikt voor het afvoeren van huisvuil, (klein) grofvuil of (klein) zakelijk afval. Maar de afvalcontainer is bijvoorbeeld ook geschikt voor heel andere toepassingen, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het opslaan van voorraad, het opslaan van vloeistoffen, het opslaan van sportartikelen bij sportverenigingen of op scholen en wat te denken van uw tuingereedschap.

Grijze minicontainer 120 liter inhoud geschikt voor lang en intensief gebruik

De grijze minicontainer 120 liter inhoud is zonder problemen geschikt voor lang en intensief gebruik in of rondom uw huis of kantoor. Dankzij de sterke HDPE kunststof productie kunt u de minicontainer ook zonder problemen buiten laten staan wanneer u onverhoopt niet voldoende ruimte in huis, kantoor of garage heeft.

Verkrijgbare modellen grijze minicontainers 120 liter

 1. Grijze minicontainer 120 liter
 2. Grijze minicontainer 240 liter
 3. Grijze minicontainer 360 liter
 4. Grijze minicontainer 400 liter
 5. Grijze minicontainers

Productinformatie grijze minicontainer 120 liter

De grijze minicontainer 120 liter is geschikt voor buitengebruik.: De grijze minicontainer 120 liter is geschikt voor buitengebruik.

De grijze minicontainer 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De grijze minicontainer 120 liter is geschikt voor intensief gebruik.