afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rode minicontainer 360 liter Er is 1 product.

Rode minicontainer 360 liter voor langdurig en intensief gebruik, eenvoudig online te bestellen bij Afvalcontainerkopen.nl.

Rode minicontainer 360 liter

Frisse en opvallende rode minicontainer met een inhoud van 360 liter, een perfecte en opvallende contianre die geschikt is voor allerlei soorten afval. Of het nu gaat om huisvuil, tuinafval, (klein) zakelijk afval of grofvuil, de rode minicontainer 360 liter is perfect geschikt voor de verwerking van uw afvalstromen.

Lees meer »

 • Voorradig
  Think MegaBini ontgeurder

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg en laat een frisse, schone geur achter. Ontgeurt de container circa 30 dagen. Makkelijk te bevestigen, bijvoorbeeld aan de binnenzijde van het deksel. Navulling apart verkrijgbaar.

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en...

  Think MegaBini ontgeurderThink houder en een membraan voor grotere afvalbakken en rolcontainers. Hygiënische en bacteriële oplossing voor elke afvalbak. Neemt nare luchtjes weg...

De rode minicontainer 360 liter is geschikt voor intensief gebruik

De rode minicontainer 360 liter is geschikt voor intensief gebruik en ook nog eens waterdicht zodat u voorkomt dat nare geurtjes door kunnen lekken op de ondergrond. De rode minicontainer is uitgerust met 2 handvatten zodat u deze eenvoudig kunt kantelen en verplaatsen. De rode minicontainer 360 liter is eenvoudig te bestellen in onze webshop Afvalcontainerkopen.nl.

Rode minicontainer 360 liter met optimale wendbaarheid

Naast de prettige handvatten zijn de rode minicontainers ook uitgerust met twee of drie zwarte wielen voor een optimale wendbaarheid. Zo kunt de container met niet al te veel inspanning gemakkelijk verplaatsen. De rode minicontainer 360 liter is ook verkrijgbaar in bulk aantallen, handig wanneer u deze bijvoorbeeld door wenst te verkopen of -en dat kan natuurlijk ook- wanneer u er meerdere nodig heeft op een school, scholengemeenschap, festival, sportvereninging of andere drukbezochte plaatsen.

Verkrijgbare modellen rode minicontainers 360 liter

 1. Rode minicontainer 360 liter
 2. Rode minicontainers
 3. Rode minicontainer 120 liter
 4. Rode minicontainer 240 liter

Productinformatie rode minicontainer 360 liter

De rode minicontainer 360 liter is geschikt voor buitengebruik.: De rode minicontainer 360 liter is geschikt voor buitengebruik.

De rode minicontainer 360 liter is geschikt voor intensief gebruik: De rode minicontainer 360 liter is geschikt voor intensief gebruik