afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Petman voor statiegeld plastic flesjes Er zijn 3 producten

Gemakkelijk statiegeld flesjes verzamelen

Snel en eenvoudig plastic statiegeld flesjes inzamelen

Vanaf 1 juli 2021 is het verplicht om statiegeld te heffen op plastic flesjes. De flesjes met een statiegeld bedrag van 15 cent kun je eenvoudig inzamelen met de PETman van Afvalcontainerkopen.nl. De PETman is een opvallende verschijning zodat bezoekers of leerlingen van bijvoorbeeld een school, event of sportvereniging gemakkelijk hun flesjes hier in kunnen deponeren en zwerfafval wordt voorkomen. Op de Nederlandse markt worden jaarlijks meer dan 600 miljoen grote en 900 miljoen kleine statiegeldflessen verkocht. En dat leidt tot een grote vervuiling van de omgeving... met de PETman is dit nu verleden tijd!!!

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Een ambitieus streven

Statiegeld Nerderland heeft het streven om 90% van de plastic flesjes in te zamelen zodat Nederland weer een beetje schoner wordt. Als school, event of sportvereniging kunt u hier natuurlijk ook aan meewerken, daarnaast biedt de PETman met de inzameling van de plastic flesjes u een laagdrempelige manier om geld te verdienen aan de flesjes, dit kunt u bijvoorbeeld dan schenken aan een goed doel of een doel binnen uw eigen school, event of sportvereniging. De flesjes kunnen dankzij speciale innamepunten eenvoudig worden ingeleverd.

PETman voor plastic statiegeld flesjes verkrijgbaar in diverse kleuren

De inzamel fles voor plastic flesjes is verkrijgbaar op dit moment in 4 verschillende kleuren. Eventueel gewenst is het ook mogelijk deze met een eigen wikkel vorm te geven. Ook hebben wij de beschikking over een eigen ontwerp- en productie afdeling. Zo krijgt u altijd het design dat u wenst.

PETman voor inzameling statiegeld flesjes online bestellen


Productinformatie PETman voor statiegeld flesjes online bestellen

Grote afvalbak voor statiegeld flesjes bestellen geschikt voor gebruik buiten: De verzamelbak voor statiegeld flesjes is geschikt voor buitengebruik.
Verzamelbak PETman voor lege plastic flesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialenDe verzamelbak voor statiegeld flesjes is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites voor statiegeld flesjes online

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flesjes.

Kennisinstituut Duruzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen