afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Canman voor statiegeld aluminium blikje Er zijn geen producten

Canman voor statiegeld aluminium blikje

In Nederland statiegeld aluminium blikje verzamelen

Een van de grootste ergernissen in Nederland is natuurlijk rondslingerend zwerfafval, of het nu gaat om flesjes, verpakkingen, plastic tasjes of (frisdrank) blikjes de overlast is hoogst irritant en verpest de omgeving. Blikjes van RedBull, Coca Cola en Heineken voeren al jaren de foute lijstjes aan maar eindelijk lijkt er toch iets aan te worden gedaan. Dat gebeurd niet alleen door goedbedoelde initiatieven waar bewoners van een wijk, werknemers van scholen of bedrijven het zwerfvuil van anderen opruimen maar eindelijk wordt er ook statiegeld op blikjes ingevoerd. De Canman is een grote en opvallende afvalbak die er voor zorgt dat op "afgesloten" terreinen zoals sportvelden, scholengemeenschappen en bedrijventerreinen zwerfafval zoals blikjes eenvoudig kunnen worden ingezameld.

Lees meer »

Nieuwe regelgeving omtrent statiegeld aluminium blikje

In 2015 bleek uit een gezamelijk onderzoek dat de kosten voor het opruimen en verwerken van zwerfafval in Nederland en in Vlaanderen respectievelijk 250 miljoen en 165 miljoen euro kostte. Een enorme kostenpost die grotendeels voorkomen kan worden wanneer mensen hun gedrag gaan veranderen en blikjes (die overigens in veel gevallen ook plastic bevatten) niet klakkeloos op straat gooien maar dit gaan opruimen of inzamelen.

Afvalbak voor inzameling statiegeld blikje van aluminium

De Canman is een opvallende en forse verschijning met een inhoud van 145 liter zodat er flink wat lege aluminium blikjes kunnen worden ingezameld. De Canman is 90cm hoog en heeft een doorsnede van 50cm. De Canman kan ook worden uitgerust met een wikkel, er zijn standaard wikkels of wikkels met een eigen ontwerp. In onze studio kunnen wij de wikkels voor u ontwerpen en produceren.

Afvalbak voor inzameling statiegeld blikje is nu te koop

Canman voor statiegeld blikje van aluminium online bestellen

Productinformatie Canman statiegeld blikje afvalbak

Canman afvalbak voor diverse soorten aluminium blikjes gebruik buiten.: De Canman afvalbak voor diverse soorten aluminium blikjes is geschikt voor buitengebruik.
Canman afvalbak voor diverse soorten aluminium blikjes gemaakt van sterke en degelijke materialen: De Canman afvalbak voor diverse soorten aluminium blikjes is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites voor aluminium statiegeld blikje afvalbak

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren statiegeld blikjes afvalbak.

Statiegeld Nederland blik
Statiegeld op blikjes - Plastic soup foundation
Statiegeld op blikjes is een feit