afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Petman voor statiegeld PET flesjes Er zijn 3 producten

Statiegeld flesjes verzamelen en inleveren met de PETman

Petman voor het verzamelen van statiegeld PET flesjes

Bent u op zoek naar een oplossing om de statiegeld flesjes op uw vereniging, sportcomplex, school, scholengemeenschap, bedrijf of stichting eenvoudig te verzamelen dan is de PETman voor statiegeld flesjes een eenvoudige en goede oplossing. Een opvallende verschijning in de vorm van een grote PET fles waar eenvoudig de flesjes met statiegeld in kunnen worden geplaatst. zodat deze verzameld worden om daarna te worden ingeleverd. Met ingang van 1 juli 2021 wordt er statiegeld ingevoerd in Nederland op kleine plastic frisdank- en waterflessen. Daarnaast komt er vanaf juli 2021 een wijziging in de wet om het gebruik van plastic te reduceren. Deze veranderingen hebben ook gevolgen voor uw sportvereniging, school, scholengemeenschap, bedrijf of stichting.

Lees meer »

 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Voorradig
  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman,...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHmanGroot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

 • Wikkel voor PETman
  Voorradig
  Wikkel voor PETman

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek...

  Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeOpvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds...

  74,95 €
  Bekijken
 • PETman
  Voorradig
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles aan tot het scheiden van flesjes. Bijpassende afvalzakken houden de binnenkant schoon. Wikkel apart leverbaar (en vanaf 5 stuks te personaliseren).

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor...

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjeGrote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de PETman fles...

  252,50 €
  Bekijken

Statiegeld PET flesjes inleveren bij diverse inzamelpunten

De statiegeld flesjes kunnen eenvoudig worden verzameld met de PETman's van afvalcontainerkopen.nl en worden ingeleverd bij een aantal diverse verzamelpunten. Ook zullen een aantal partijen straks verplicht worden om statiegeld flesjes in te nemen zoals grote supermarktketens, stations, tankstations en cateraars. De invoering van het statiegeld zal ook tot een prijsverhoging leiden op de producten qua inkoop omdat het statiegeld moet worden doorberekend aan de afnemers. Deze maatregelen moeten leiden tot minder plastic zwerfafval op uw vereniging, sportcomplex, school, scholengemeenschap, bedrijf of stichting.

De PETman is verkrijgbaar in diverse kleuren

De PETman is verkrijgbaar in diverse kleuren zodat er voor uw sportvereniging, school, scholengemeenschap, bedrijf of stichting altijd wel een aantrekkelijke kleur mogelijk is. Ook is het mogelijk om een bijpassende wikkel te laten ontwikkelen of een wikkel uit ons vaste assortiment.

Verkrijgbare PETman voor statiegeld PET flesjes


Productinformatie PETman voor statiegeld flesjes online bestellen

Petman voor lege statiegeld PET flesjes bestellen geschikt voor gebruik buiten: De PETman voor statiegeld flesjes is geschikt voor buitengebruik.
Een Petman voor statiegeld flesjes bestellen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De PETman voor statiegeld flesjes is geschikt voor intensief gebruik.

Belangrijke websites voor statiegeld flesjes

Onderstaande websites bevatten belangrijke informatie m.b.t. de in te leveren flesjes en flessen voor de statiegeld flesjes.

Kennisinstituut Duurzaam Verpakken
• 50 jaar natuur en milieu
Statiegeld Nederland - Innamepunten in Nederland
Statiegeld Nederland - Statiegeld in Nederland
Rijksoverheid - Statiegeld op kleine plastic flesjes
Alles over sport - Algemene info voor sportverenigingen