afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rubbermaid Landmark container 190 liter

Rubbermaid Landmark container 190 liter

Rubbermaid Landmark container 190 liter

Klassieke buitencontainer
Container van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen voor grotere duurzaamheid (apart bestellen).

Rubbermaid

AK003975

909,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Rubbermaid Landmark container 190 liter 2 -10,00 €

Meer informatie

Afvalcontainer met pushkleppen

Klassiek model, eventueel uitgevoerd met slijtvaste panelen van steen. De container is degelijk en gemaakt van hoogwaardige materialen zodat u verzekerd bent van een lange levensduur. Een ideale container voor het deponeren van afval, de container wordt veel gebruikt op plekken waar bezoek snel en veel afval weggooit, denk aan fast-food restaurants in uitgaansgebieden etc.

In ons assortiment hebben wij diverse Landmark en Rangers modellen. Zo vindt u bij ons de Landmark Container (190 liter)de Landmark container met dienbladhouderde Ranger Container 170 liter met vier openingende Ranger Container 170 liter met pushklep aan beide zijdesde Landmark container met asbakde Landmark Junior container 132 literde Landmark flessencontainer van Rubbermaid en de Landmark Junior container met asbak. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie Rubbermaid afvalcontainer van hoogwaardig kunststof

De Rubbermaid afvalcontainer met los bij te bestellen natuursteen panelen is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De Rubbermaid afvalcontainer met los bij te bestellen natuursteen panelen is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De Rubbermaid afvalcontainer met los bij te bestellen natuursteen panelen is geschikt voor intensief gebruik.: De Rubbermaid afvalcontainer met los bij te bestellen natuursteen panelen is geschikt voor intensief gebruik.


Productgegevens

 • Hoogte (mm) - 125.5 cm
 • Breedte (mm) - 136 cm
 • Diepte (mm) - 77 cm

Accessoires

 • Binnenbak voor Landmark, Rubbermaid
  Binnenbak voor Land...

  Binnenbak voor Landmark container Vierkante binnenbak van polyethyleen voor Landmark container 190 liter.  Een duurzame container voor het deponeren van afval met...

  122,95 € In mandje
 • Paneel voor Landmark Classic, Rubbermaid
  Rubbermaid Paneel v...

  Paneel voor Landmark Classic, Rubbermaid Massief paneel voor Landmark Classic container . Panelen worden per 4 stuks verkocht.

  81,95 € In mandje