afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Intensief gebruik Er zijn 63 producten

afvalbakken voor intensief gebruik te koop

Afvalcontainers voor intensief gebruik

De afvalbakken in ons assortiment zijn allemaal van een degelijke kwaliteit, het kan echter voorkomen dat staande afvalcontainers worden gebruikt in omstandigheden die er toe leiden dat de containers sneller kunnen slijten of beschadigen. Het is dan verstandig om te kiezen voor de modellen die nóg beter geschikt zijn voor intensief gebruik. Deze afvalbakken zijn vaak wat simpeler qua vormgeving en meestal van slechts één materiaalsoort gemaakt.

Goede kwaliteit afvalbakken met een lange levensduur

De modellen van afvalcontainerkopen.nl kenmerken zich door de goede kwaliteit en lange levensduur en zijn verkrijgbaar in diverse modellen. Er zijn modellen met pushklep, as-papierbakken, open afvalbakken, afvalzakhouders in diverse maten, stalen buitenbakken en afvalbakken van UV-bestendig kunststof.

Afvalbakken voor divers gebruik

De afvalbakken in het assortiment van afvalconatinerkopen.nl zijn geschikt voor divers gebruik. De buitenafvalbakken voor intensief gebruik bieden een perfecte oplossing om te zorgen dat uw woon- of werkomgeving schoon en opgeruimd blijft, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het gebruik op andere openbare plekken zoals pleinen, sportverenigingen, scholen, scholengemeenschappen, religieuze instellingen, parken, honden uitlaatplekken, horeca en hotels.

Verkrijgbare modellen afvalbakken voor veelvuldig gebruik (enkele voorbeelden)

  1. Afvalbak voor buiten
  2. Afvalzakhouder
  3. Buitenafvalbak van polyethyleen
  4. Vierkante container met 4 openingen
  5. Vuurbestendige afvalbak

Productinformatie robuuste buiten afvalbakken voor intensief gebruik

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De diverse soorten buitenafvalbakken voor langdurig en intensief gebruik zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De sterke kwaliteit afvalbakken zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De diverse soorten buitenafvalbakken voor langdurig en intensief gebruik zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De sterke kwaliteit afvalbakken zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

  • Landmark Junior container met asbak, Rubbermaid
    Voorradig
    Landmark Junior container met asbak, Rubbermaid

    Container met asbakSlanke container van hoogwaardig kunststof met RVS asbak en twee pushkleppen waardoor geurtjes binnen en insecten buiten gehouden worden. Voorzien van deur voor legen zonder te tillen. Binnenbak los verkrijgbaar, bij gebruik van deze binnenbak is de Landmark vuurbestendig.

    Container met asbakSlanke container van hoogwaardig kunststof met RVS asbak en twee...

    Container met asbakSlanke container van hoogwaardig kunststof met RVS asbak en twee pushkleppen waardoor geurtjes binnen en insecten buiten gehouden worden. Voorzien van deur...

    534,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr

    Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrElegante en functionele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met inwerpopeningen voor 3 afvalstromen. De unit heeft een ronde inwerpopening, een langwerpige papieropening en een grote vierkante inwerpopening. De geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalzak op zijn plaats blijft en snel verwisseld kan worden.

    Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrElegante en functionele afvalscheidingsbak van...

    Bica 834 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrElegante en functionele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met inwerpopeningen voor 3 afvalstromen. De...

    535,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 857 Afvalbak open 95 ltr

    Bica 857 Afvalbak open 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met grote inwerpopening. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. Voorzien van verstelbare pootjes waardoor de afvalbak altijd stabiel staat.

    Bica 857 Afvalbak open 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig...

    Bica 857 Afvalbak open 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met grote inwerpopening. De stevige deur met softclose...

    569,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 855 Afvalbak met papieropening 95 ltr

    Bica 855 Afvalbak met papieropening 95 ltr Strakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met langwerpige papieropening. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 855 Afvalbak met papieropening 95 ltr Strakke en functionele afvalbak van...

    Bica 855 Afvalbak met papieropening 95 ltr Strakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met langwerpige papieropening. De stevige deur met...

    569,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 856 Afvalbak met inwerpopening 95 ltr

    Bica 856 Afvalbak met inwerpopening 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met ronde inwerpopening. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. Voorzien van verstelbare pootjes waardoor de afvalbak altijd stabiel is.

    Bica 856 Afvalbak met inwerpopening 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van...

    Bica 856 Afvalbak met inwerpopening 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met ronde inwerpopening. De stevige deur met...

    579,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 854 Afvalbak met deksel 95 ltr

    Bica 854 Afvalbak met deksel 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen is. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 854 Afvalbak met deksel 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig...

    Bica 854 Afvalbak met deksel 95 ltrStrakke en functionele afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen is....

    589,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Buitenbak met afdak 120 ltr

    Buitenafvalbak met dak Robuuste staande afvalbak van UV-bestendig polyethyleen met een kunststof binnenemmer en een ruime inwerpopeningen aan beide zijdes. De deur aan de voorzijde is voorzien van een driekantslot met een sleutel. De geribbelde buitenkant verhindert de aanplak van affiches en graffiti. Het is mogelijkheid om de afvalbak op straat te bevestigen.

    Buitenafvalbak met dak Robuuste staande afvalbak van UV-bestendig polyethyleen met een...

    Buitenafvalbak met dak Robuuste staande afvalbak van UV-bestendig polyethyleen met een kunststof binnenemmer en een ruime inwerpopeningen aan beide zijdes. De deur aan de...

    589,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 231 Afvalbak open 120 ltr

    Bica 231 Afvalbak open 120 ltrStrakke en functionele grootvolume afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal voorzien van klepdeksel met grote inwerpopening. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 231 Afvalbak open 120 ltrStrakke en functionele grootvolume afvalbak van...

    Bica 231 Afvalbak open 120 ltrStrakke en functionele grootvolume afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal voorzien van klepdeksel met grote inwerpopening. De stevige deur met...

    589,95 €
    Bekijken
  • Bica 5071 Buitenafvalbak 75 ltr
    Voorradig
    Bica 5071 Buitenafvalbak 75 ltr

    Bica 5071 Buitenafvalbak 75 ltrElegante ronde afvalbak voor buitengebruik van hoogwaardig RVS. Voorzien van een grote inwerpopening. Het robuuste deksel met slot en afvalzakhouderringen zorgen ervoor dat de afvalbak eenvoudig geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. Grondverankering mogelijk.

    Bica 5071 Buitenafvalbak 75 ltrElegante ronde afvalbak voor buitengebruik van...

    Bica 5071 Buitenafvalbak 75 ltrElegante ronde afvalbak voor buitengebruik van hoogwaardig RVS. Voorzien van een grote inwerpopening. Het robuuste deksel met slot en...

  • Bica 5070 Buitenafvalbak 50 ltr
    Voorradig
    Bica 5070 Buitenafvalbak 50 ltr

    Bica 5070 Buitenafvalbak 50 ltr Elegante ronde afvalbak voor buitengebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Voorzien van een grote inwerpopening en asbak in de top. Het robuuste deksel met slot en afvalzakhouderringen zorgen ervoor dat de afvalbak eenvoudig geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. Onder de top bevindt zich een opvangbak voor de asbak. Grondverankering mogelijk.

    Bica 5070 Buitenafvalbak 50 ltr Elegante ronde afvalbak voor buitengebruik van...

    Bica 5070 Buitenafvalbak 50 ltr Elegante ronde afvalbak voor buitengebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal. Voorzien van een grote inwerpopening en asbak in de top. Het...

  • Voorradig
    Rubbermaid Landmark container met asbak

    Kunststof container met pushkleppenContainer van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen en RVS asbak. Voorzien van een deur en een uitschuifbare afvalzakhouder, wat de plaatsing en verwijdering van de afvalzak vergemakkelijkt. Grondverankering is mogelijk bij deze afvalcontainer.

    Kunststof container met pushkleppenContainer van hoogwaardig kunststof met twee...

    Kunststof container met pushkleppenContainer van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen en RVS asbak. Voorzien van een deur en een uitschuifbare afvalzakhouder, wat de...

    637,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 871 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr

    Bica 871 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr Strakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met twee grote inwerpopeningen. De stevige deuren met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 871 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr Strakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak...

    Bica 871 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr Strakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met twee grote inwerpopeningen. De...

    699,95 €
    Bekijken
  • Bica 886 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr
    Voorradig
    Bica 886 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr

    Bica 886 Afvalscheidingsunit 2x45 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit heeft een grote inwerpopening en een gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen is. De stevige deuren met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd kan worden.

    Bica 886 Afvalscheidingsunit 2x45 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak...

    Bica 886 Afvalscheidingsunit 2x45 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit heeft een grote inwerpopening en een gesloten...

  • Voorradig
    Bica 951 Afvalscheidingsunit 2x45 ltr

    Bica 951 Afvalscheidingsunit 2x45 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal voorzien van klepdeksel met twee grote inwerpopeningen. De stevige deuren met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 951 Afvalscheidingsunit 2x45 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak...

    Bica 951 Afvalscheidingsunit 2x45 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal voorzien van klepdeksel met twee grote inwerpopeningen....

    799,95 €
    Bekijken
  • Bica 711 Buitenafvalbak 100 ltr
    Voorradig
    Bica 711 Buitenafvalbak 100 ltr

    Bica 711 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal en RVS onderstel. Aan de voorzijde voorzien van grote inwerpopening wat het weggooien van afval vergemakkelijkt. De stevige deur met slot en afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 711 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor...

    Bica 711 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal en RVS onderstel. Aan de voorzijde voorzien van grote...

  • Voorradig
    Bica 867 Afvalscheidingsunit 2x65 ltr

    Bica 867 Afvalscheidingsunit 2x65 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met twee grote inwerpopeningen. De stevige deuren met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 867 Afvalscheidingsunit 2x65 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak...

    Bica 867 Afvalscheidingsunit 2x65 ltrStrakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met klepdeksel met twee grote inwerpopeningen. De...

    849,95 €
    Bekijken
  • Bica 874 Afvalscheidingsunit 2x65 ltr
    Voorradig
    Bica 874 Afvalscheidingsunit 2x65 ltr

    Bica 874 Afvalscheidingsunit 2x65 ltr Strakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit heeft een grote inwerpopening en een gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen is. De stevige deuren met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd kan worden.

    Bica 874 Afvalscheidingsunit 2x65 ltr Strakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak...

    Bica 874 Afvalscheidingsunit 2x65 ltr Strakke en functionele dubbele afvalscheidingsbak van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit heeft een grote inwerpopening en een gesloten...

    859,95 €
    Bekijken
  • Bica 5081 Buitenafvalbak 100 ltr
    Voorradig
    Bica 5081 Buitenafvalbak 100 ltr

    Bica 5081 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en RVS onderstel. Aan twee zijden voorzien van een grote inwerpopening wat het weggooien van afval vergemakkelijkt. De stevige deur met slot en afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden.

    Bica 5081 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor...

    Bica 5081 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig gegalvaniseerd staal en RVS onderstel. Aan twee zijden voorzien van...

  • Voorradig
    Bica 960 Pedaalemmer 65 ltr

    Bica 960 Pedaalemmer 65 ltrElegante en hygiënische afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met robuust pedaal en geruisloos sluitend deksel. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de pedaalemmer ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. De verstelbare pootjes maken de unit ideaal voor iedere ondergrond.

    Bica 960 Pedaalemmer 65 ltrElegante en hygiënische afvalbak van hoogwaardig...

    Bica 960 Pedaalemmer 65 ltrElegante en hygiënische afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met robuust pedaal en geruisloos sluitend deksel. De stevige deur met softclose...

    889,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Bica 5079 Buitenafvalbak 100 ltr

    Bica 5079 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal en RVS onderstel. Voorzien van een grote inwerpopening en RVS top met asbak. De stevige deur met slot en afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. Grondverankering mogelijk. Modulair systeem.

    Bica 5079 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor...

    Bica 5079 Buitenafvalbak 100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal en RVS onderstel. Voorzien van een grote inwerpopening...

  • Landmark container 190 liter
    Voorradig
    Rubbermaid Landmark container 190 liter

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen voor grotere duurzaamheid (apart bestellen).

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en...

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen...

  • Voorradig
    Bica 880 Afvalstation open 80 ltr

    Bica 880 Afvalstation open 80 ltrRobuust en flexibel afvalinzamelsysteem van hoogwaardig gepoedercoat staal. Aan de bovenzijde biedt het deksel met grote inwerpopening toegang tot twee binnenbakken (2x 20 liter) en aan de onderzijde bevindt zich een kantelbare kieplade met 3 binnenbakken (15, 10, 15 liter). De binnenbakken zijn van plastic en de hengsels zorgen ervoor dat ze snel te legen zijn.

    Bica 880 Afvalstation open 80 ltrRobuust en flexibel afvalinzamelsysteem van...

    Bica 880 Afvalstation open 80 ltrRobuust en flexibel afvalinzamelsysteem van hoogwaardig gepoedercoat staal. Aan de bovenzijde biedt het deksel met grote inwerpopening toegang...

    919,95 €
    Bekijken
  • Bica 5078 Buitenafvalbak 100 ltr
    Voorradig
    Bica 5078 Buitenafvalbak 100 ltr

    Bica 5078 Buitenafvalbak 100 ltr Robuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal met RVS top met asbak en RVS onderstel. Aan twee zijden voorzien van een grote inwerpopening wat het weggooien van afval vergemakkelijkt. De stevige deur met slot en afvalzakhouder zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de zak snel verwisseld kan worden.

    Bica 5078 Buitenafvalbak 100 ltr Robuuste grote capaciteit afvalcontainer voor...

    Bica 5078 Buitenafvalbak 100 ltr Robuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal met RVS top met asbak en RVS onderstel. Aan twee...

  • Voorradig
    Bica 954 Pedaalemmer 95 ltr

    Bica 954 Pedaalemmer 95 ltrElegante en hygiënische afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met robuust pedaal en geruisloos sluitend deksel. De stevige deur met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouder zorgen ervoor dat de pedaalemmer ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzak snel verwisseld kan worden. De verstelbare pootjes maken de unit ideaal voor iedere ondergrond.

    Bica 954 Pedaalemmer 95 ltrElegante en hygiënische afvalbak van hoogwaardig...

    Bica 954 Pedaalemmer 95 ltrElegante en hygiënische afvalbak van hoogwaardig gepoedercoat staal met robuust pedaal en geruisloos sluitend deksel. De stevige deur met softclose...

    939,95 €
    Bekijken
  • Bica 887 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr
    Voorradig
    Bica 887 Afvalscheidingsunit 3x45 ltr

    Bica 887 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrStrakke en functionele afvalbak voor 3 afvalstromen van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit heeft twee grote inwerpopeningen en een gesloten klepdeksel dat door de brede handgreep makkelijk te openen is. De stevige deuren met softclose magneetsluiting en geïntegreerde afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd kan worden.

    Bica 887 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrStrakke en functionele afvalbak voor 3...

    Bica 887 Afvalscheidingsunit 3x45 ltrStrakke en functionele afvalbak voor 3 afvalstromen van hoogwaardig gepoedercoat staal. De unit heeft twee grote inwerpopeningen en een...

    984,95 €
    Bekijken