afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rubbermaid Landmark container met asbak

Rubbermaid Landmark container met asbak

Rubbermaid Landmark container met asbak

Kunststof container met pushkleppen
Container van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen en RVS asbak. Voorzien van een deur en een uitschuifbare afvalzakhouder, wat de plaatsing en verwijdering van de afvalzak vergemakkelijkt. Grondverankering is mogelijk bij deze afvalcontainer.

Rubbermaid

637,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Rubbermaid Landmark container met asbak 2 -10,00 €

Meer informatie

Afvalcontainer met pushkleppen

Afvalcontainers van Rubbermaid kenmerken zich door de goed prijs-kwaliteitverhoudingen, hebben een lange levensduur en zijn een aanwinst om te zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Of het nu gaat om een parkeerterrein, schoolplein of een magazijn de Landmark containers zorgen er voor dat u geen omkijken meer hebt naar al het afval dat zich had kunnen ophopen. Op vrijwel iedere plek is de container van hoogwaardig kunststof dé oplossing voor een schone en opgeruimde werkomgeving.

In ons assortiment hebben wij diverse Landmark en Rangers modellen. Zo vindt u bij ons de Landmark Container (190 liter), de Landmark container met dienbladhouder, de Ranger Container 170 liter met vier openingen, de Ranger Container 170 liter met pushklep aan beide zijdes, de Landmark container 190 liter, de Landmark Junior container 132 liter, de Landmark flessencontainer van Rubbermaid en de Landmark Junior container met asbak. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie groene of beige Landmark container met asbak

De afvalcontainer in groen of beige van Rubbermaid Landmark met asbak is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De afvalcontainer in groen of beige van Rubbermaid Landmark met asbak is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De afvalcontainer in groen of beige van Rubbermaid Landmark met asbak is geschikt voor intensief gebruik.: De afvalcontainer in groen of beige van Rubbermaid Landmark met asbak is geschikt voor intensief gebruik.


Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 107 cm
  • Breedte (mm) - 62.9 cm
  • Diepte (mm) - 64.1 cm

Accessoires

  • Binnenbak voor Landmark, Rubbermaid
    Binnenbak voor Land...

    Binnenbak voor Landmark container Vierkante binnenbak van polyethyleen voor Landmark container 190 liter.  Een duurzame container voor het deponeren van afval met...

    122,95 € In mandje