afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rubbermaid Ranger Container 170 liter

Rubbermaid Ranger Container 170 liter

Rubbermaid Ranger Container 170 liter

Container met 2 pushkleppen
De vierkante Ranger container is voorzien van twee inworpopeningen. Deze Ranger container heeft een éénzijdige pushklep. Hoogwaardig kunststof inclusief zakhouder. Top is scharnierend. Verzwaarde basis is optioneel.

Rejoice Recycling

419,95

In mandje

Meer informatie

Afvalcontainer met pushkleppen

Sterke container verkrijgbaar in beige en zwart. De afvalcontainer is eventueel uit te breiden met een verzwarende voet, een container die zorgt dat nare geurtjes minder opvallen en de pushkleppen zorgen voor extra hygiëne, het vuil wordt aan het oog onttrokken en insecten maken minder kans dan bij een open model! De container is dankzij het scharnierende deksel makkelijk in gebruik.

In ons assortiment hebben wij diverse Landmark en Rangers modellen. Zo vindt u bij ons de Landmark Container (190 liter)de Landmark container met dienbladhouderde Ranger Container 170 liter met vier openingende Landmark container met asbakde Landmark container 190 literde Landmark Junior container 132 literde Landmark flessencontainer van Rubbermaid en de Landmark Junior container met asbak. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl. In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u altijd wel een afvalbak of container die bij uw situatie past.

Productinformatie afvalcontainer van Rubbermaid met pushkleppen in zwart of beige

De afvalcontainer van Rubbermaid met 2 puskleppen is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De afvalcontainer van Rubbermaid met 2 puskleppen is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De open afvalcontainer in zwart of beige van Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.: De open afvalcontainer in zwart of beige van Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.


Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 105.4 cm
  • Breedte (mm) - 63 cm
  • Diepte (mm) - 63 cm

Accessoires