afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Pinguin afvalbak 55 ltr

Pinguin afvalbak 55 ltr

Pinguin afvalbak 55 ltr

Kinder afvalbak
Opvallende afvalbak in de vorm van een pinguin vervaardigd van rotatiegegoten kunststof (MDPE) voor binnen of buitengebruik. Zeer sterk en duurzaam. Lage inworpopening (422 mm hoog) en vrolijke kleuren om kinderen aan te moedigen afval op te ruimen. Optioneel: recycling labels om de afvalstroom aan te duiden.

AK061877

229,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Pinguin afvalbak 55 ltr 2 -10,00 €

Meer informatie

Vrolijke afvalbak voor kids

Zwerfafval is een grote ergenis, of dit nu op straat is of bijvoorbeeld bij uw sportvereniging, buurtvereniging, park, pretpark of school. De vrolijke afvalbakken van afvalcontainerkopen.nl moedigen (jonge) kinderen aan om hun afval weg te gooien. Een opgeruimde speelomgeving is met de vrolijke buitenafvalbakken het resultaat. De afvalbakken zijn ook verkrijgbaar als dolfijn en kikker. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie leuke en vrolijke kinderafvalbak

De opvallende kinder buitenafvalbak met pinguin ontwerp is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De opvallende kinder buitenafvalbak met pinguin ontwerp is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De opvallende kinder buitenafvalbak met pinguin ontwerp is geschikt voor intensief gebruik.: De opvallende kinder buitenafvalbak met pinguin ontwerp is geschikt voor intensief gebruik.Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 80.5 cm
  • Breedte (mm) - 59.5 cm
  • Diepte (mm) - 51.5 cm