afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Wikkel voor PETman

Wikkel voor PETman

Wikkel voor PETman

Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje
Opvallende wikkel om het publiek aan te moedigen (pet)flesjes te verzamelen en te recyclen. Gepersonaliseerde wikkel reeds mogelijk vanaf 5 stuks. Vraag naar de voorwaarden.

59,95

In mandje

Meer informatie

xxx kopen

Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje

De PETman is de ideale afvalbak voor flesjes op bijvoorbeeld een sportvereniging, festival of school. Een zeer ruime container voor het weggooien van plastic of eventueel glazen flesjes na gebruik tijdens het sporten, dansen of leren! In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u 2 standaard wikkels in blauw of zwart. Ook is het mogelijk om maatwerk te produceren, dan kan vanaf 5 stuks door gebruik te maken van onze fabriek. Het is echter ook mogelijk om direct vanaf 1 stuk al maatwerk te leveren door de wikkels individueel te produceren. De PETman heeft niet alleen een zeer ruime inhoud, maar dankzij het unieke en zeer opvallende ontwerp bent u er van verzekerd dat de afvalbak opvalt. De PETman de vorm van een wegwerpflesje en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. In combinatie met de wikkels bent u verzekerd van een opvallende oplossing om de lege flesjes te recyclen.

Wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje nu verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties zoals blauw en zwart

De opvallende PETman afvalbak is verkrijgbaar in de volgende 4 uitvoeringen; de witte PETman afvalbak in vorm van een flesje, de gele afvalbak voor recycling in flesvorm, de blauwe PETman afvalbak in vorm van een flesje en de oranje afvalbak voor recycling in flesvorm. De PETman afvalbakken voor het opruimen en recyclen van sportdrank flesjes en frisdrank flesjes zijn daarnaast "aan te kleden" met bijpassende stickers zoals de wikkels op deze pagina. Dit kan vanaf 5 stuks maar is eventueel ook mogelijk in kleinere oplages.


Met de wikkels kunt u de afvalbakken naar eigen inzicht verder vormgeven en is het bijvoorbeeld mogelijk uw eigen logo of bijvoorbeeld ontwerpen die verwijzen naar de sport, festival of school omgeving waarin de flesjes afvalbak wordt gebruikt. In geval van buitengebruik is het raadzaam de PETman te verzwaren. De flesjes afvalbak is verkrijgbaar in 4 standaard kleuren, eventuele andere kleuren kunt u op aanvraag bestellen. Afvalcontainerkopen.nl biedt u ook de mogelijkheid om de grafische vormgeving te verzorgen van de wikkels en eventuele andere uitingen zoals posters, rollup banners en vlaggen.

De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Afvalcontainerkopen.nl is een betrouwbare partner op het gebied van oplossingen voor uw afval in huis, kantoor, festival of vereniging zoals de wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje. De producten voor een mooie schone woon- of werkomgeving, festival of sportvereniging zijn verkrijgbaar in vele soorten en vormen, van grote containers met een inhoud van 770 liter of 1100 liter tot kleine en zeer makkelijk te verplaatsen mini containers voor gebruik in huis of op kantoor. Wij leveren de onze producten zoals de wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesjebestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje voor gebruik op sportvereniging, festival of school

De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje is geschikt voor binnengebruik kopen of online bestellen.: De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje is geschikt voor binnengebruik.

De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje is geschikt voor binnen- en buitengebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje is geschikt voor intensief gebruik aanschaffen of bestellen in de online webshop.: De wikkel voor PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

 • Hoogte (mm) - n.v.t.
 • Breedte (mm) - n.v.t.
 • Diepte (mm) - n.v.t.

Accessoires

 • PETman
  PETman

  PETman afvalbak in vorm van wegwerpflesje Grote afvalbak van hoogwaardig kunststof voor het inzamelen van (pet)flesjes. Met zijn opvallende verschijning moedigt de...

  252,50 € In mandje
 • Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman
  Afvalzakken PETman/...

  Afvalzakken PETman/CANman/TRASHman Groot volume afvalzakken speciaal voor de PETman, CANman en TRASHman afvalscheidingsbakken.

  44,95 € In mandje