afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Kunststof afvalbakken Er zijn 51 producten

kunststof afvalbakken te koop

Staande afvalbakken van kunststof

Staande afvalbakken van kunststof, diverse opvallende kleuren en van hoge kwaliteit met een lange levensduur. Van de bekende staande containers uitgerust met pushkleppen tot containers voor de kleine "rommelmakers" (afvalbakken met speelse gezichtjes met een lage inworpopening en vrolijke kleuren om kinderen aan te moedigen afval op te ruimen) tot afvalcontainers uitgevoerd met een ribbelstructuur die graffiti tegengaan. Daarnaast zijn sommige afvalscheidingsbakken uitgerust met een asbak zodat u niet wordt geconfronteerd met rondzwervende sigarettenpeuken op straat of op uw bedrijfsterrein.

Zorg voor een opgeruimde omgeving met kunststof afvalcontainers

Of het nu gaat om een bedrijventerrein of de openbare ruimte in een gemeente of stad, het is altijd vervelend wanneer u wordt geconfronteerd met zwerfvuil. Voorkom rotzooi op straat met de kunststof afvalcontainers van afvalcontainerkopen.nl. Wij hebben een breed assortiment aan staande kunststof afvalbakken zodat u altijd wel een afvalcontainer vindt die bij uw situatie past!

Hoge kwaliteit afvalbakken met een lange levensduur

De kunststof buitenafvalbakken zijn geschikt voor diverse toepassing. De buitenafvalbakken voor intensief gebruik bieden een perfecte oplossing om te zorgen dat uw woon- of werkomgeving schoon en opgeruimd blijft, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het gebruik op andere openbare plekken zoals pleinen, sportverenigingen, scholen, scholengemeenschappen, religieuze instellingen, parken, honden uitlaatplekken, horeca en hotels.

Verkrijgbare modellen kunststof afvalbakken (enkele voorbeelden)

  1. Geperforeerde kunststof afvalbak Ruff
  2. Buitenafvalbak met afdak 50 ltr
  3. Kikker afvalbak 55 ltr
  4. Rubbermaid Ranger Container 170 liter
  5. Merlin

Productinformatie xxx

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De kunststof buitenafvalbakken verkrijgbaar in diverse kleuren zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe staande afvalcontainers met o.a. pushkleppen zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De kunststof buitenafvalbakken verkrijgbaar in diverse kleuren zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De staande afvalcontainers met o.a. pushkleppen zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

  • Landmark container 190 liter
    Voorradig
    Rubbermaid Landmark container 190 liter

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen voor grotere duurzaamheid (apart bestellen).

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en...

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen...