afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Glascontainer met glasrozet

Glascontainer met glasrozet

Glascontainer met glasrozet

Minicontainer met glasrozet 240 liter
De gele container is speciaal gemaakt om glas in te gooien. Mocht u deze niet willen gebruiken voor glas is dat ook geen probleem. De deksel kan namelijk net als bij de grijze en groene bak opengemaakt worden.

AK240500

139,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Glascontainer met glasrozet 2 -10,00 €

Meer informatie

Gele minicontainer met flessenopening

Sterke mini-container voor het deponeren van afval maar door de deksel vooral ontwikkeld voor het weggoien van glas. De afvalcontainer is exact gelijk aan de standaard grijze containers en kan worden geopend door gebruik te maken van het deksel. Dit model wordt veel gebruikt op festivals, bij sportverenigingen etc. om te voorkomen dat glas en flessen op de grond terechtkomen met alle gevaarlijke gevolgen die dat met zich meebrengt. Naast dit model hebben wij ook de standaard mini-container in ons assortiment, een mini container met papiergleuf en een afvalcontainer met extra foliestek. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl. In ons assortiment vindt u ook gewone afvalcontainers.

Beschikbare varianten

Standaard blauwe mini container
Bruine mini container
Grijze mini container
Gele mini container
Groene mini container
Rode mini container

Eigenschappen mini-container

Niet vloeistof doorlatend
Scharnierdeksel
Stevig, hardkunststof en stootbestendig materiaal

Productinformatie gele minicontainer met een rozet voor flesjes en glas

De gele minicontainer met inhoud van 240 liter voor glaswerk en plastic flesjes is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De gele minicontainer met inhoud van 240 liter voor glaswerk en plastic flesjes is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De gele minicontainer met inhoud van 240 liter voor glaswerk en plastic flesjes is geschikt voor intensief gebruik.: De gele minicontainer met inhoud van 240 liter voor glaswerk en plastic flesjes is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 108 cm
  • Breedte (mm) - 60 cm
  • Diepte (mm) - 60 cm

Accessoires

  • Containerzakken 65/25x140x0.030
    Containerzakken 65/...

    Containerzakken LDK containerzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 10 rollen van 10 vuilnizakken per rol. (100 stuks)

    41,95 € In mandje