afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Buitenafvalbak houtlook 90 ltr

Buitenafvalbak houtlook 90 ltr

Buitenafvalbak houtlook 90 ltr

Buitenafvalbak houtlook 90 ltr
Robuuste, grote capaciteit afvalbak voorzien van deksel en verzinkte binnenemmer. De houtlook latten zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof. De onderzijde en scharnieren van de afvalbak zijn gemaakt van RVS.

AK183562

369,95

In mandje

Meer informatie

Buitenafvalbak houtlook 90 ltr kopen

Stevige houten buitenafvalbak

Robuuste, grote capaciteit afvalbak voorzien van deksel en verzinkte binnenemmer. De houtlook latten zijn vervaardigd van hoogwaardig kunststof. De onderzijde en scharnieren van de afvalbak zijn gemaakt van RVS. De gebruikte materialen zorgen ervoor dat de afvalbak goed beschermd is tegen weersomstandigheden. De afvalbak is daarmee geschikt voor vele buitenlocaties, zoals bij tankstations, (attractie)parken, evenemententerreinen of bij de entree van openbare voorzieningen en bedrijfspanden. Grondverankering mogelijk.

De Buitenafvalbak houtlook 90 ltr kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Een degelijke buitenafvalbak met een houtlook voor gebruik in de horeca, sportverenigingen of in dorps- of stadscentra. Wij leveren de onze producten zoals de buitenafvalbak houtlook 90 ltr direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De buitenafvalbak houtlook 90 ltr bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie buitenafvalbak houtlook 90 ltr voor gebruik in huis of kantoor

De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is vuurbestendig en voorkomt brandjes of smeulen.: De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is vuurbestendig en voorkomt brandjes of smeulen.

De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is geschikt voor intensief gebruik.: De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is geschikt voor intensief gebruik.

De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is uitgerust met een metalen binnenemmer.: De buitenafvalbak houtlook 90 ltr is uitgerust met een metalen binnenemmer.

De buitenafvalbak houtlook 90 ltr kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.: De buitenafvalbak houtlook 90 ltr kan op de vloer worden bevestigd, maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 860mm
  • Breedte (mm) - 460mm
  • Diepte (mm) - 460mm