afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid

Vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid

Vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid

Vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid
Polyethyleen container met in elkaar passende handvatten.

82,95

In mandje

Meer informatie

Vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid kopen

Vierkante container van Brute met een ruime inhoud

De vierkante Rubbermaid Brute container is uitgerust met handige handgrepen zodat u de afvalconatiner genakkelijk kan verplaatsen en legen. De afvalbak is verkrijgbaar in 2 kleuren.

De vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

De stevige container zorgt voor een lange en intensieve levensduur, een container die niet zal misstaan waar dan ook! Wij leveren de onze producten zoals de vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie Vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid voor gebruik in huis of kantoor

De vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.: De vierkante Brute container 151,4 ltr, Rubbermaid is geschikt voor intensief gebruik.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 1314mm
  • Breedte (mm) - 703mm
  • Diepte (mm) - 591mm

Accessoires