afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afvalzakken 80x110x0.033

Afvalzakken 80x110x0.033

Afvalzakken 80x110x0.033

Blauwe vuilniszakken
Extra sterke vuilniszakken voor het weggooien van diverse soorten huishoudelijk en kantoor afval.

80x110x0.033

50,95

In mandje

Meer informatie

Sterke afvalzakken

Een compleet en uitgebreid aanbod aan afvalzakken vindt u bij afvalcontainerkopen.nl. Sterke afvalzakken die er voor zorgen dat u zonder problemen uw afval kunt deponeren, in de zakken of in ons bijpassende assortiment aan mini containers, industriële containers, containerwagens, staande afvalbakken, buitenafvalbakken en papierbakken. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie ruime extra sterke afvalzak in lichtblauw met een inhoud van maar liefst 160 liter

De degelijke sterke afvalzakken met een grote inhoud van 160 liter zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De degelijke sterke afvalzakken met een grote inhoud van 160 liter zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De degelijke sterke afvalzakken met een grote inhoud van 160 liter zijn geschikt voor intensief gebruik.: De degelijke sterke afvalzakken met een grote inhoud van 160 liter zijn geschikt voor intensief gebruik.

Voordelen:
- gunstige prijs door dunnere kwaliteit
- constante hoge kwaliteit
- goede sealbaarheid
- door dunnere dikte een grotere doosinhoud, waardoor er minder transport- en opslagkosten zijn
- zeer hoge trekkracht en stijfheid
- zeer hoge doorsteekwand