afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Vlamdovende papierbak met afdak

Vlamdovende papierbak met afdak

Vlamdovende papierbak met afdak

Afvalbak met afdak
Vierkante vlamdover met afdak vervaardigd uit hoogwaardig aluminium of RVS, roest niet en is zeer stabiel in gebruik. De afvalbak kan eventueel extra worden uitgerust met een los te bestellen binnenbak (AK011674).

309,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Vlamdovende papierbak met afdak 2 -5,00 €

Meer informatie

Vlamdovende papierbak

Papierbak in vierkante uitvoering die verkijgbaar is in meerdere kleuren. De afvalbak is van een zeer goede kwaliteit en is ook verkrijgbaar met een extra bij te bestellen binnenbak zodat u geen last hebt van afval dat vocht bevat zoals blikjes drinken. De asbak is natuurlijk vuurbestendig en zeer stabiel in het dagelijks gebruik. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie stabiele vlamdoven papierbak met afdak

De papierbak met ronde inwerpopening en dak is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De papierbak met ronde inwerpopening en dak is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De papierbak met ronde inwerpopening en dak is geschikt voor intensief gebruik.: De papierbak met ronde inwerpopening en dak is geschikt voor intensief gebruik.Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 101 cm
  • Breedte (mm) - 30 cm
  • Diepte (mm) - 30 cm