afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Rubbermaid Tilt truck 800 ltr

Rubbermaid Tilt truck 800 ltr

Rubbermaid Tilt truck 800 ltr

Transportkar 800 l Rubbermaid
 Transportkar uit voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 800 ltr/570 kg.

Rubbermaid

AK000915

969,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Rubbermaid Tilt truck 800 ltr 2 -20,00 €

Meer informatie

Afvalcontainer met inhoud van 800 liter

Transportkar uit structuurschuim voor het verzamelen van vuil en het vervoer van middelzware materialen. Voorzien van 2 vaste en 2 zwenkwielen voor optimale wendbaarheid en ergonomische greep. Door het speciale ontwerp en de extra greep aan de onderzijde kan de Tilt Truck gecontroleerd worden geleegd door één persoon. Gewelfd, scharnierend deksel apart verkrijgbaar. Laadvermogen tot 800 ltr/570 kg. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie zwarte transportkar met inhoud van 800 liter

De zwarte transportkart met inhoud van 800 liter is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De zwarte transportkart met inhoud van 800 liter is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De zwarte transportkar met inhoud van 800 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De zwarte transportkar met inhoud van 800 liter is geschikt voor intensief gebruik.


Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 107.3 cm
  • Breedte (mm) - 179.7 cm
  • Diepte (mm) - 85.1 cm

Accessoires

  • Deksel Tilt Truck 0,8 m3, Rubbermaid
    Deksel Tilt Truck 0...

    Koepeldeksel Gewelfde koepeldeksel met centraal scharnier geeft toegang tot beide uiteinden van de Tilt Truck en dekt de inhoud volledig af. Geschikt voor de Tilt...

    269,95 € In mandje