afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afvalbak 80 ltr op statief

Afvalbak 80 ltr op statief

Afvalbak 80 ltr op statief

Grote afvalbak voor buiten
Ronde, gedeeltelijk geperforeerde afvalbak van metaal op statief. De bak kan geleegd worden door het losdraaien van de sluitschroef, de bak is dan kantelbaar. De afvalbak voor buiten is ook ook op de ondergrond te bevestigen maar wordt geleverd exclusief bevestigingsmateriaal.

AK713000

214,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Afvalbak 80 ltr op statief 2 -5,00 €

Meer informatie

Klassiek model buitenafvalbak

Klassieke buitenafvalbak voor gebruik in de openbare ruimte, bijvoorbeeld in of rondom uitgaansgebieden, scholen, winkels, sportverenigingen, parken etc. De afvalbak is makkelijk te legen door kanteling zodat u snel en hygiënisch de omgeving schoon kunt houden. Bestel snel en eenvoudig uw afvalbakken of afval containers voor een opgeruimde woonruimte of werkruimte bij Afvalcontainerkopen.nl.

Productinformatie grote afvalbak met perforatie en kantelbaar bij leegmaken

De groene buitenafvalbak met perforatie en "ruim uw afval op icoontje" is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De groene buitenafvalbak met perforatie en "ruim uw afval op icoontje" is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De groene buitenafvalbak met perforatie en "ruim uw afval op icoontje" is geschikt voor intensief gebruik.: De groene buitenafvalbak met perforatie en "ruim uw afval op icoontje" is geschikt voor intensief gebruik.Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 84 cm
  • Breedte (mm) - 46 cm
  • Diepte (mm) - 46 cm

Accessoires

  • Afvalzakken 80x110x0.025 extra sterk
    Afvalzakken 80x110x...

    Afvalzakken met inhoud van 160 liter LDK afvalzakken, verpakt per doos. De inhoud bedraagt 10 rollen van 25 vuilnizakken per rol. (250 stuks).

    61,95 € In mandje