afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Staalverzinkte Container 1100 ltr

Staalverzinkte Container 1100 ltr

Staalverzinkte Container 1100 ltr

Industriële container 1100 liter
Dé staalverzinkte container waar (bijna) al het afval in kan wat u kwijt wilt. De blauwe papiergleuf biedt de mogelijkehijd om in plaats van alleen een bak ook nog eens een papierbak van deze afvalcontainer te maken. Gemakkelijk te legen middels een hendel. De vier wielen bevatten ieder een remblok en staat daarom altijd stevig op zijn plaats.

 

Hailo

AK110050

651,95

In mandje

Kwantumkorting

product van (hoeveelheid) korting
Staalverzinkte Container 1100 ltr 2 -30,00 €

Meer informatie

Rolcontainer, staalverzinkt met papiergleuf

Grote, staalverzinkte container om grote vuilniszakken weg te gooien, dé beste oplossing voor bedrijven die veel afval produceren, makkelijk verplaatsbaar en met een forse inhoud. In de rolcontainer kunt u zeer veel afval kwijt, maar bijvoorbeeld ook middelzware (afval) materialen zijn makkelijk af te voeren in deze met staal verzinkte rolcontainer. De afvalcontainer heeft een plat deksel en is ook geschikt voor afvalinzameling of indien gewenst gescheiden afvalverwerking, een degelijke en betrouwbare container waar u dus echt iets aan heeft! Naast deze afvalcontainer van maar liefst 1100 liter hebben wij ook de industriële rolcontainers van 770 liter in ons assortiment of een container van 1100 liter met een papiergleuf. In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u altijd wel een afvalbak of container die bij uw situatie past.

Productinformatie staalverzinkte rolcontainer met een gleuf voor papier verwerking

De grote container van verzinkt staal met papier gleuf is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De grote container van verzinkt staal met papier gleuf is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De grote container van verzinkt staal met papier gleuf is geschikt voor intensief gebruik.: De grote container van verzinkt staal met papier gleuf is geschikt voor intensief gebruik.


Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 142 cm
  • Breedte (mm) - 136 cm
  • Diepte (mm) - 102 cm