afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Wand- paalbevestiging Er zijn 30 producten

afvalbakken met wand- paalbevestiging te koop

Diverse buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging

In ons assortiment vindt u een breed scala aan afvalbakken die geschikt zijn voor wand- of paalbevestiging. Naast de diverse afvalcontainers bevat ons assortiment ook bijpassende accessoires voor bevestiging, enkele palen maar ook dubbele palen voor de bevestiging van de buitenafvalbakken. De afvalcontainers zijn er van geperforeerd staal tot kunststof en van vuurvaste containers tot aluminium, kortom voor ieder afvalprobleem hebben wij een oplossing!

Bevestiging op wand of paal

De diverse buitenafvalbakken zijn geschikt voor bevestiging op paal, wand of bijvoorbeeld een bestaande paal (verkeerspaal) of een lantarenpaal. Dankzij de buitenafvalbakken voorkomt u dat rondslingerend vuil de openbare ruimte bepaald, maar het is natuurlijk ook mogelijk de buitenafvalbakken te gebruiken bij scholengemeenschappen, sportverenigingen, bedrijven en/of gewoon rondom uw woning.

Uitgebreid assortiment buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging

Bij afvalcontainerkopen.nl vindt u een uitgebreid assortiment buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging. Diverse modellen, van klein tot groot en daarnaast beschikbaar in vele kleuren en uitvoeringen, er is kortom altijd wel een buitenafvalbak die voldoet aan uw vraag. Al onze bestellingen worden geleverd binnen 3 tot 5 werkdagen, wanneer dit nodig is kan het natuurlijk altijd zodanig ingepland worden om aan een snellere levering te voldoen.

Verkrijgbare modellen voor wand- en paalbevestiging (enkele voorbeelden)

  1. Kunststof buitenafvalbak h74
  2. Doggybin
  3. Kunststof buitenafvalbak
  4. Afvalbak Cibeles 50 ltr
  5. Nickleby

Productinformatie buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De diverse buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging  zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De opvallende buitenafvalbakken voor wand- of paalbevestiging zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaalDe diverse buitenafvalbakken voor wand- en paalbevestiging zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De opvallende buitenafvalbakken voor wand- of paalbevestiging zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

  • BINsystem Single BIN 60
    Voorradig
    BINsystem Single BIN 60

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 60 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan één zijde. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 60 liter Fraai vormgegeven,...

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 60 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

    Aanbieding! 439,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Buitenafvalbak met afdak

    Grote buitenafvalbak met asbakDe "grote broer" (of zus) van het model met een inhoud van 32 liter, een aluminium afvalbak en asbak met  binnenbak. Dit model heeft een inhoud van 55 liter, de afmeting van de binnenbak is 30x30 cm met een hoogte van 59 cm.

    Grote buitenafvalbak met asbakDe "grote broer" (of zus) van het model met een inhoud...

    Grote buitenafvalbak met asbakDe "grote broer" (of zus) van het model met een inhoud van 32 liter, een aluminium afvalbak en asbak met  binnenbak. Dit model heeft een inhoud van...

    479,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    BINsystem Double BIN 90

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan beide zijden. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven,...

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

    Aanbieding! 579,95 €
    Bekijken
  • BINsystem Double BIN 120
    Voorradig
    BINsystem Double BIN 120

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan beide zijden. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven,...

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening...

    Aanbieding! 589,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    BINsystem Hondenhalte 60

    Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal voorzien van een dispenser met plastic zakjes voor hondenpoep. Deze BINsystem afvalbak wordt compleet met aluminium profielstaanders en betonblok geleverd.

    Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van...

    Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt...

    Aanbieding! 839,95 €
    Bekijken