afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Recycling Magneet Stickerset

Recycling Magneet Stickerset

Recycling Magneet Stickerset

Recycling Magneet Stickerset
Handige set van 6 stuks etiketten om de afvalstroom mee aan te duiden. De duurzame stickers zijn magnetisch waardoor deze eenvoudig geplakt, verwijderd of verplaatst kunnen worden op iedere afvalbak van metaal. De gekleurde etiketten zijn voorzien van een symbool en tekst (Engels) om het scheiden van afval nog makkelijker te maken.

AK100156

8,95

In mandje

Meer informatie

Hoogwaardige Recycling Magneet Stickerset afkomstig uit Scandinavië

BICA is een serie van professionele afvalsystemen uit Scandinavië. De afvalsystemen staan garant voor een duurzame oplossing met een robuuste en lange levensloop. Een kwalitatieve en elegante oplossing voor afvalstromen in de openbare ruimte. De Recycling Magneet Stickerset is een zeer degelijke oplossing en behoudt ook nadat deze is afgeschreven altijd een substantiële waarde omdat de BICA series grotendeels uit metaal zijn vervaardigd.

Voor Bica zijn er 5 redenen om vooral met metaal te werken tijdens de productie van de Recycling Magneet Stickerset!!!

1.Brandgevaar
Brandgevaar wordt geminimaliseerd.

2. Recycling
Het recyclingpercentage voor metaal is hoog.

3. Duurzaamheid
Producten hebben een lange levensduur.

4. Circulariteit
Producten moeten zo lang mogelijk te gebruiken zijn.

5. Hygiëne
Bica producten zorgen voor een schone en hygiënische omgeving.

De Recycling Magneet Stickerset kunt u snel en eenvoudig online in onze webshop bestellen

Wij leveren onze producten zoals de Recycling Magneet Stickerset direct uit onze magazijnen en leveren de producten binnen 1-3 werkdagen. Wanneer het noodzakelijk is, is het mogelijk de producten binnen 24 uur te leveren wanneer dit gewenst is. De Recycling Magneet Stickerset bestelt u zodoende gemakkelijk en eenvoudig online bij Afvalcontainerkopen.nl.

Bij Carbi wordt alles in eigen beheer geproduceerd. Van het productieproces, het ontwerp, tot aan de logistiek. Alles wordt in Scandinavië en/of Europa geproduceerd. Een ideale omgeving om de Recycling Magneet Stickerset snel en hoogwaardig te produceren

Productinformatie Recycling Magneet Stickerset voor gebruik in huis of kantoor

xxx: De Recycling Magneet Stickerset is geschikt voor binnengebruik.

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 180
  • Breedte (mm) - 90