afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Buitenafvalbakken kopen Er zijn 82 producten

Buitenafvalbakken bestellen bij afvalcontainerkopen.nl

Online buitenafvalbakken kopen

Bij afvalconatinerkopen.nl kunt u snel een eenvoudig online buitenafvalbakken kopen. Wij hebben een breed assortiment zodat u altijd wel slaagt in uw opzet. Het is bij afvalcontainerkopen.nl mogelijk te betalen d.m.v. diverse mogelijkheden, voor zakelijke klanten geldt dat het mogelijk is om op rekenign te bestellen, voor particuliere klanten is dit helaas niet (altijd) mogelijk. Wanneer u eventueel moeilijkheden ondervindt met het bestellen dan vragen wij u contact op te nemen om u verder te helpen.

Lees meer »

  • Landmark Junior container met asbak, Rubbermaid
    Voorradig
    Landmark Junior container met asbak, Rubbermaid

    Container met asbakSlanke container van hoogwaardig kunststof met RVS asbak en twee pushkleppen waardoor geurtjes binnen en insecten buiten gehouden worden. Voorzien van deur voor legen zonder te tillen. Binnenbak los verkrijgbaar, bij gebruik van deze binnenbak is de Landmark vuurbestendig.

    Container met asbakSlanke container van hoogwaardig kunststof met RVS asbak en twee...

    Container met asbakSlanke container van hoogwaardig kunststof met RVS asbak en twee pushkleppen waardoor geurtjes binnen en insecten buiten gehouden worden. Voorzien van deur...

    534,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    BINsystem Double BIN 90

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan beide zijden. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven,...

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 90 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan...

    Aanbieding! 579,95 €
    Bekijken
  • BINsystem Double BIN 120
    Voorradig
    BINsystem Double BIN 120

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening aan beide zijden. Met een meegeleverde driekantsleutel is de afvalbak eenvoudig en snel te ontgrendelen.

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven,...

    Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak met inhoud van 120 liter Fraai vormgegeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal met inworpopening...

    Aanbieding! 589,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Buitenbak met afdak 120 ltr

    Buitenafvalbak met dak Robuuste staande afvalbak van UV-bestendig polyethyleen met een kunststof binnenemmer en een ruime inwerpopeningen aan beide zijdes. De deur aan de voorzijde is voorzien van een driekantslot met een sleutel. De geribbelde buitenkant verhindert de aanplak van affiches en graffiti. Het is mogelijkheid om de afvalbak op straat te bevestigen.

    Buitenafvalbak met dak Robuuste staande afvalbak van UV-bestendig polyethyleen met een...

    Buitenafvalbak met dak Robuuste staande afvalbak van UV-bestendig polyethyleen met een kunststof binnenemmer en een ruime inwerpopeningen aan beide zijdes. De deur aan de...

    589,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    Rubbermaid Landmark container met asbak

    Kunststof container met pushkleppenContainer van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen en RVS asbak. Voorzien van een deur en een uitschuifbare afvalzakhouder, wat de plaatsing en verwijdering van de afvalzak vergemakkelijkt. Grondverankering is mogelijk bij deze afvalcontainer.

    Kunststof container met pushkleppenContainer van hoogwaardig kunststof met twee...

    Kunststof container met pushkleppenContainer van hoogwaardig kunststof met twee pushkleppen en RVS asbak. Voorzien van een deur en een uitschuifbare afvalzakhouder, wat de...

    637,95 €
    Bekijken
  • Voorradig
    BINsystem Hondenhalte 60

    Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt staal voorzien van een dispenser met plastic zakjes voor hondenpoep. Deze BINsystem afvalbak wordt compleet met aluminium profielstaanders en betonblok geleverd.

    Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van...

    Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak met dispenser voor hondenpoep met inhoud van 60 liter Fraai vormgeven, robuuste buitenafvalbak van hoogwaardig, gepoedercoat verzinkt...

    Aanbieding! 839,95 €
    Bekijken
  • Landmark container 190 liter
    Voorradig
    Rubbermaid Landmark container 190 liter

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen voor grotere duurzaamheid (apart bestellen).

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en...

    Klassieke buitencontainerContainer van hoogwaardig kunststof met binnenbak en koepeldeksel voorzien van asbak. Optioneel: slijtvaste panelen van aggregaat/natuurlijke stenen...

Assortiment buitenafvalbakken

Afvalcontainerkopen.nl biedt een breed assortiment buitenafvalbakken in de webshop, denkt u hierbij aan o.a. hondenafvalbakken, vuilnisemmers, vuurbestendige buitenafvalbakken, wand- en paalbevestigingssystemen en... nieuw in het assortiment BINsystem buitenafvalbakken. De buitenafvalbakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en materialen, van gehard kunstsstof tot roestvrij staal en in een brede kleurschakering.

Afvalbakken van hoogwaardige kwaliteit

De afvalbakken in het asosrtiment van afvalcontainerkopen.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit zodat u altijd verzekerd bent van sterke en degelijke afvalbakken, zodoende garandeert afvalcontainerkopen.nl u een lange levensduur en veel gebruiksplezier.

Verkrijgbare modellen buitenafvabakken te koop (enkele voorbeelden)

  1. Kunststof afvalbak 50 liter
  2. Kunststof buitenafvalbak h74
  3. Staalverzinkte afvalbak 110 liter
  4. Buitenafvalbak 40 liter
  5. Afvalbak DIN-PK 50 ltr

Productinformatie xxx

Buitenafvalbakken kopen geschikt voor gebruik buiten: De te koop zijnde buitenafvalbakken van gehard kunststof zijn geschikt voor buitengebruik.

Buitenafvalbakken kopen zijn vuurbestendig: De diverse soorten buitenafvalbakken zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Buitenafvalbakken kopen zijn gemaakt van sterke en degelijke materialen: De te koop zijnde buitenafvalbakken van gehard kunststof zijn geschikt voor intensief gebruik.

Buitenafvalbakken kopen met metalen binnenemmer: De diverse soorten buitenafvalbakken zijn uitgerust met een metalen binnenemmer.