afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

Afdak Er zijn 51 producten

afvalbakken met afdak te koop

Voorkom inslag van regen in uw afvalbak

Staande afvalbakken met afdak zorgen er voor dat er tijdens (zware) regenbuien geen vocht in de afvalbakken terecht komt. Hierdoor is er minder snel sprake van een onhygiënische situatie en dat komt de (werk)omgeving ten goede. Daarnaast zal lichter afval minder snel of helemaal niet uit de betreffende afvalbak waaien. Er zijn diverse soorten buitenafvalbakken met afdak voorradig, daarnaast hebben wij ook afvalzakhouders met een klep in het assortiment.

Afvalbakken met klep in diverse soorten en maten

De staande afvalbakken met dak zijn er in de volgende soorten: afvalbak houtlook, afvalbak afvalscheiding, afvalbak inclusief asbak, afvalbak met of zonder pushklep, maar bijvoorbeeld ook afvalbakken die zich richten op (kleine) kinderen. De staande prullenbakken voor buiten zijn er in diverse soorten en materialen + dat ze ook verkrijgbaar zijn in allerlei maten, of u nu een staande afvalbak zoekt van (deels) hout, RVS, gerecycled poedercoated staal, kunststof, staalverzinkt, metaal of (deels) steen er is altijd wel een buitenafvalbak die bij u past!

Buitenafvalbakken met dak

Buitenafvalbakken met dak zijn veelgebruikte afvalbakken omdat u er dus niet alleen afval in kan deponeren, maar door het gebruik van een (af)dak wordt voorkomen dat afval snel uit de bakken zal waaien. De bakken bieden een perfecte oplossing om te zorgen dat uw woon- of werkomgeving schoon en opgeruimd blijft, maar denkt u bijvoorbeeld ook aan het gebruik op andere openbare plekken zoals pleinen, sportverenigingen, scholen, scholengemeenschappen, religieuze instellingen, parken, honden uitlaatplekken, horeca en hotels.

Verkrijgbare modellen afvalbakken met overkapping (enkele voorbeelden)

  1. Afvalbak voor buiten
  2. Afvalzakhouders
  3. Stalen buitenafvalbak
  4. Vierkante afvalbak
  5. Grote design afvalbak

Productinformatie afvalbak voor buitengebruik met afdak of deksel

Brievenbus geschikt voor gebruik buiten: De buitenafvalbakken met afdak zijn geschikt voor buitengebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De staande afvalbakken zijn vuurbestendig en voorkomen brandjes of smeulen.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De buitenafvalbakken met afdak zijn geschikt voor intensief gebruik.

Brievenbus inclusief bevestigingsmateriaal: De staande afvalbakken zijn uitgerust met een metalen binnenemmer

  • Bica 713 Buitenafvalbak 3x100 ltr
    Voorradig
    Bica 713 Buitenafvalbak 3x100 ltr

    Bica 713 Buitenafvalbak 3x100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal en RVS onderstel. Aan de voorzijde voorzien van drie grote inwerpopeningen voor verschillende afvalstromen. De stevige deuren met slot en afvalzakhouders zorgen ervoor dat de afvalbak ARBO-verantwoord geleegd en de afvalzakken snel verwisseld kunnen worden.

    Bica 713 Buitenafvalbak 3x100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor...

    Bica 713 Buitenafvalbak 3x100 ltrRobuuste grote capaciteit afvalcontainer voor buitengebruik van hoogwaardig verzinkt staal en RVS onderstel. Aan de voorzijde voorzien van drie...

    1 995,95 €
    Bestellen Bekijken