afvalcontainerkopen.nl - Dé totaalleverancier voor het MKB, scholen en verenigingen - Alle op onze shops genoemde prijzen zijn exlusief BTW

5x Mini-container 240 liter

5x Mini-container 240 liter

5x Mini-container 240 liter

Mini-container 240 liter BULK voordeel
Deze kunststof mini-container van 240 liter is een sterk en goed uitziende prullenbak van het merk Pestan die niet veel ruimte in beslag neemt. De grootte van de container zorgt ervoor dat er ruim 4 zakken afval in te deponeren zijn. Door de wielen en grote handgreep is de container heel makkelijk te verrijden.

274,95

In mandje

Meer informatie

5x Mini container met inhoud van 240 liter BULK voordeel

De bekendste container van Nederland en inmiddels een vertrouwd gezicht in menig dorp maar natuurlijk ook in de stad! De mini container heeft een inhoud van maar liefst 240 liter en is verkrijgbaar in diverse kleuren, van de overbekende groene mini-containers voor het GFT afval tot de grijze mini containers. Verder hebben wij de rode mini container in ons assortiment, plus een blauw, geel en bruin model. Bent u dus op zoek naar een opgeruimde woon- en/of werkomgeving dan is deze container de ideale oplossing voor uw afvalverwerking. Naast deze modellen hebben wij ook de mini-container met papiergleuf in ons assortiment, een mini container met glasrozet en een afvalcontainer met extra foliestek. In de webshop van Afvalcontainerkopen.nl vindt u altijd wel een afvalbak of container die bij uw situatie past.

Productinformatie mini container 240 liter inhoud in bulk verkrijgbaar

De per 5 stuks verkrijgbare mini afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor binnen- en buitengebruik.: De per 5 stuks verkrijgbare mini afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

De per 5 stuks verkrijgbare mini afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.: De per 5 stuks verkrijgbare mini afvalcontainer met een inhoud van 240 liter is geschikt voor intensief gebruik.

Beschikbare varianten

Blauwe mini container
Bruine mini container
Grijze mini container
Gele mini container
Groene mini container
Rode mini container

Eigenschappen mini-container

Niet vloeistof doorlatend
Scharnierdeksel
Stevig, hardkunststof en stootbestendig materiaal

Geschikt voor

Groenafval
Bouwafval
Vloeistoffen
Dagelijks afval

Productgegevens

  • Hoogte (mm) - 106 cm
  • Breedte (mm) - 58 cm
  • Diepte (mm) - 71 cm